Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Ultima actualizare: 05.11.2019

 1. 1. Bine ați venit pe site-ul www.stamatoiu-manea.ro  („Website-ul”). Website-ul este proprietatea SCP Stamatoiu, Manea și Asociații (”Societatea”). Website-ul este prezentat „așa cum este” („as is”), fără nici o garanție, obligație sau răspundere față de utilizatorii finali sau față de terți. Societatea păstrează în totalitate și în mod unilateral dreptul de a adăuga, șterge, modifica, folosi toate materialele, datele și informațiile conținute la orice moment de Website, inclusiv cele adăugate de utilizatorii finali sau asociate comportamentului lor în cadrul Website-ului.

  2. Utilizatorul final este orice persoană care accesează orice pagină sau resursă din cadrul Website-ului.

  3. Întregul conținut al site-ului www.stamatoiu-manea.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervare. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de Societate. Prin prezenta sunteți de acord că Stamatoiu, Manea și Asociații este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra conținutului Website-ului, inclusiv asupra articolelor, textului, fotografiilor şi ilustrațiilor. De asemenea, sunteți de acord că nu veți folosi astfel de materiale în nici un fel, cu excepția cazului în care ați primit în prealabil, în mod expres, acordul scris al Stamatoiu, Manea și Asociații.

  4. Detaliile prezentate în cadrul Website-ului sunt oferite cu titlu informativ și pot suferi modificări neanunțate.

  5. De asemenea, imaginile, videoclipurile și celelalte resurse media sunt prezentate în cadrul Website-ului cu titlu de exemplu.

  6. Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor Societății. Societatea nu va acorda nicio garanție referitoare la evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului, neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului, inexistența pe site-ul pus la dispoziție a oricăror componente care ar putea dăuna utilizatorului.

  7.  SCP Stamatoiu, Manea și Asociații  depune toate eforturile pentru a verifica și a testa materialul oferit de acest Website în toate etapele de producție. De asemenea, recomandăm ca utilizatorii să ruleze un program antivirus pentru toate materialele descărcate de pe internet. Stamatoiu, Manea și Asociații  nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice pierdere, întrerupere sau deteriorare a datelor sau a sistemului dumneavoastră, care pot apărea în timp ce navigați pe Website-ul Stamatoiu, Manea și Asociații.
  8. Anumite date personale sunt colectate prin intermediul Website-ului. Detaliile privind prelucrarea de către Stamatoiu, Manea și Asociații a unor astfel de date personale sunt disponibile în Politica de confidențialitate
  9. Dacă aplicați pentru o poziție în cadrul Stamatoiu, Manea și Asociații, menționată în secțiunea Cariere de pe acest Website, CV-ul sau alte informații pe care ni le furnizați vor fi utilizate exclusiv pentru examinarea solicitării dumneavoastră, conform prevederilor din Politica de confidentialitate

  10.  Website-ul poate conține link-uri către site-uri și resurse care nu sunt proprietatea noastră. Stamatoiu, Manea și Asociații nu are niciun control asupra acestor site-uri și a resurselor găsite în cadrul acestora și, prin urmare, nu va fi răspunzător pentru disponibilitatea acestor site-uri, nici pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, informațiile sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri, pentru funcționalitatea sau performanțele acestor site-uri sau pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a altor drepturi care apar în cadrul acestor site-uri. Accesând site-urile indicate, confirmați că ați înțeles posibilele consecințe ale accesării site-urilor indicate și acceptați termenii și condițiile de mai sus.

  Acest Website este furnizat în scop informativ și nu constituie consultanță juridică și / sau fiscală. Informațiile nu au ca scop înlocuirea consultanței juridice de la un avocat specializat în aria de practică implicată de cauza dumneavoastră.

  11. Astfel, Societatea nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

  12. Toate informațiile prezentate pe site cu privire la prețuri, informații, campanii, sau orice alte aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.stamatoiu-manea.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea societății în lipsa unor acorduri scrise, ulterioare.

  13. Prin accesarea Website-ului, utilizatorul final se angajează să nu creeze nici o daună sancționată ca atare de legislația română către societate sau către oricare persoană fizică sau juridică. Societatea poate urmări, sancționa sau recupera prin proceduri legale daunele cauzate funcționării Website-ului sau imaginii sale în urma oricărei folosiri ilegale sau dăunătoare a Website-ului de către utilizatorul final.

  14. Acești Termeni și condiții de folosire se aplică pe termen nelimitat de la prima accesare a Website-ului. Ele pot fi modificate de Societate în orice moment, fiind recomandat ca utilizatorul să verifice la fiecare accesare versiunea curentă, marcată prin « Data ultimei modificări ».

  15. Societatea încearcă să-și îmbunătățească serviciile și vă invită să contactați office@stamatoiu-manea.ro pentru orice probleme și îmbunătățiri legate de Website sau de acești Termeni și condiții.

× Cum te putem ajuta?