Onorariu avocat vătămări corporale sau deces în România în 2020. Orientativ şi pentru românii din străinătate

Înainte de a discuta despre onorariul unui avocat, aș vrea să știi următoarele aspecte:

1.Despăgubirea pentru vătămările corporale sau deces o puteți primi în unul din cele două momente prezentate mai jos:

  1. Amiabil, dacă veți dori să acceptați oferta pe care asigurătorul ne-o va înainta. Avantajul acestei variante este acela că veți primi despăgubirea pentru vătămări corporale sau deces mai repede, însă dezavantajul este că suma primită va fi mai mică.
  2. Pe cale judecătorească, dacă vom refuza oferta înaintată de asigurător. Bineînțeles, despăgubirea pentru vătămarea corporală sau decesul unei persoane apropiate va fi primită după un timp ceva mai îndelungat, dar suma primită va fi considerabil mai mare.

 

  1. Dacă te afli prima dată pe blogul meu, este momentul să afli că procedura despăgubirilor pentru vătămări corporale sau deces este disponibilă online. Deci, totul este disponibil online, inclusiv semnarea contractului de asistență juridică.

Această procedură este disponibilă atât pentru românii cu domiciliul în țară, cât și pentru românii cu domiciliul în străinătate.

 

Revenim la onorariu avocat despăgubiri vătămări corporale sau deces în România

 Onorariul avocatului pentru vătămări corporale sau deces în România va fi plătit după ce dumneavoastră primiți banii din despgubire. Onorariul este compus din

  1. Onorariu fix;
  2. Onorariu de succes.

Indiferent de numele lui, va fi plătit doar după ce ați primit despăgubirea pentru vătămarea corporală suferita, sau despăgubirea pentru decesul unei persoane apropiate. Nu înainte.

În ceea ce privește complexitatea problemelor de drept, precum și toate întrebările pe care dumneavoastră le puteți avea, acestea vor fi discutate în concret, anterior semnării contractului de asistență juridică.

Ce reții

Indiferent de locul unde locuiți, obținerea de despăgubiri pentru vătămări corporale sau decese poate fi realizată fără a fi nevoie sa vii nici la sediul avocatului despăgubiri vătămări corporale sau decese și nici la sediul judecătoriei unde se va desfășura procesul.

Pentru a demara procedurile, scrie-mi sau completează rubrica de mai jos!

Pentru mai multe detalii verifica pagina Vatamari corporale

× Cum te putem ajuta?