Onorariu avocat asigurări auto RCA sau CASCO în România în 2020

Înainte de a discuta despre onorariul unui avocat de asigurări auto RCA sau CASCO, aș vrea să știi următoarele aspecte:

1. Toate sumele cheltuite de dumneavoastră, le veți recupera la finalul procesului, ceea ce înseamnă că dumneavoastră veți primi atât suma datorată cât și penalitățile de întârziere de 0.2% pe zi, fără nicio cheltuială. Practic, veți primi mai mulți bani și îi veți primi mai rapid decât dacă așteptați să plătească asigurătorul, fără nicio cheltuială în plus.

 

2. Despăgubirea pentru reparațiile efectuate pe o poliță RCA sau CASCO o puteți primi în unul din cele două momente prezentate mai jos:

a) Amiabil, dacă asigurătorul RCA sau CASCO înțelege să plătească toată suma în urma cererii de despăgubire pe care le-o trimitem noi, însoțită de toate documentele necesare.

b) Pe cale judecătorească, dacă asigurătorul RCA sau CASCO nu plătește deloc, sau nu plătește întreaga sumă solicitată conform înscrisurilor depuse.

 

3. Daca te afli prima dată pe blogul nostru, este momentul să afli că procedura despăgubirilor pentru reparațiile efectuate pe o poliță RCA sau CASCO este disponibilă online, inclusiv semnarea contractului de asistență juridică putându-se face fără a vă deplasa la sediul nostru.

 

Revenim la onorariul avocatului de asigurări auto RCA sau CASCO în România

 

Onorariul avocatului de asigurări auto RCA sau CASCO în România va fi plătit de dumneavoastră înaintea ultimului termen de judecată, pentru ca dumneavoastră să vă recuperați toate cheltuielile făcute.

 

În ceea ce privește complexitatea problemelor de drept, precum și toate întrebările pe care dumneavoastră le puteți avea. Acestea vor fi discutate în concret, anterior semnării contractului de asistență juridică.

De asemenea, vă vom oferi toate actele de care aveți nevoie pentru a câștiga mereu în instanță sumele cerute.

Ce reții

Indiferent de locul unde vă desfășurați activitatea, obținerea de despăgubiri pentru reparațiile efectuate pe o poliță RCA sau CASCO poate fi realizată fără a fi nevoie să vii nici la sediul nostru și nici la sediul judecătoriei unde se va desfășura procesul.

Pentru a demara procedurile, scrie-mi sau completează rubrica de mai jos!

Pentru mai multe detalii verifica pagina Recuperari Creante

× Cum te putem ajuta?