Avocați specializati in dreptul familiei, divort, partaj.

Societatea noastră de avocați vă sprijină în toate cazurile de dreptul familiei,inclusiv divorț, partaj, exercitarea autorității părintești și multe asemenea.

Chiar dacă nu este obligatorie, apărarea făcută de un avocat specializat în astfel de cazuri este mai mult decât recomandată.

Abordarea noastră vă ajută să înțelegeți, practic, tot acest proces în care sunteți implicați, astfel încât această perioadă să fie cât mai puțin stresantă și costisitoare pentru dumneavoastră.

Cunoașterea, de către dumneavoastră, a elementelor unui astfel de proces, a felului în care atât dumneavoastră cât și soțul/fostul soț vă puteți apăra punctul de vedere, efectuarea în mod corect a apărărilor implicate de un astfel de proces, reprezintă împreună elemente absolut necesare obținerii unei soluții favorabile într-o astfel de situație.

Modul de abordare este unic pentru fiecare caz în parte, plecând de la interesul și rezultatul urmărit de dumneavoastră. 

De asemenea, oferim asistență juridică și reprezentare în toate spețele din dreptul familiei:

  • asistență și reprezentare în acțiuni de divorț
  • asistență și reprezentare în acțiunile de partaj (împărțirea bunurilor comune în timpul sau după desfacerea căsătoriei)
  • asistență și reprezentare în acțiunile care au ca obiect interesele minorilor (stabilire domiciliu minor, încredințare, educare și creștere a copiilor minori)
  • acțiuni în materia adopției
  • tutelă
  • stabilirea și tăgada paternității
    decăderea părintelui din drepturile părintești
  • alte acțiuni care vizează raporturi reglementate de dreptul familiei

În ceea ce privește complexitatea problemelor de drept, precum și toate întrebările pe care dumneavoastră le puteți avea, acestea vor fi discutate în concret, anterior semnării contractului de asistență juridică ce se poate face și online.

Pentru mai multe detalii verifica pagina Onorariul de avocat pentru divorț în România în 2020

× Cum te putem ajuta?