Stamatoiu, Manea & Asociatii

Societatea civila de avocati, „Stamatoiu, Manea si Asociatii” a fost fondată ca un grup mic de avocați dedicat să ofere consultanță, expertiză și să formuleze apărări la cele mai înalte niveluri.
Am obținut rezultate extraordinare urmând viziunea distinctivă a fondatorilor noștri – o echipă coerentă de avocați concentrată intens pe rezolvarea celor mai importante probleme ale clienților noștri.

Avem experiență în domeniile dreptului civil, dreptului penal, dreptului comercial, dreptului asigurărilor, dreptului bancar, dreptului familiei si dreptului muncii. Ne ocupăm de unele dintre cele mai complexe și mai solicitante cauze din toate domeniile menționate. Avem un palmares de soluții originale și inovatoare, care au avut un impact dramatic atât asupra dreptului cât și asupra afacerilor clienților noștri.

Structura distinctivă a societății definește viziunea noastră. Ne concentrăm pe probleme care necesită atenție, experiență vastă și sofisticare a partenerilor noștri. Limităm numărul și tipul de probleme de care ne ocupăm. Sistemul nostru de evaluare a cauzelor promovează o selecție atentă a problemelor, precum și flexibilitatea necesară pentru a avea expertiza corectă pentru rezolvarea fiecărei probleme, fără a ține cont de factorii extrinseci și pentru a oferi cele mai bune servicii și sfaturi. 

Lucrăm împreună ca o echipă pentru toate problemele dumneavoastră, aducând laolaltă mixul necesar de oameni și expertiză din toate domeniile de practică. Structura și abordarea noastră atrag avocați talentați, care ne permit să obținem rezultate excelente pentru clienții noștri în probleme complexe și critice.

În consecință, vă invităm să apelați la serviciile profesionale pe care vi le oferim, asigurându-vă, ca efect al atribuțiilor în exercitarea profesiei de avocat, de faptul că ne vom dedica problemelor dumneavoastră, prin înțelegere și consultanță privind situația de fapt, căutarea soluțiilor adecvate pentru valorificarea drepturilor și intereselor specifice, asistarea sau reprezentarea în derularea procesului, oferindu-vă implicare în toate demersurile necesare, toate acestea cu profesionalism, dăruire, loialitate și onestitate cu scopul de a obține, în cel mai scurt timp, cea mai bună soluție cu minim de efort din partea dumneavoastră.

× Cum te putem ajuta?