Avocati asigurari auto RCA, CASCO

Suntem avocați specializați în asigurări auto RCA, CASCO iar activitatea de recuperări creanțe de care ne putem ocupa presupune, în final, costuri zero pentru clienții noștri.

În acest fel, clienții noștri sunt scutiți de toate cheltuielile ce le-ar implica un departament legal, simultan cu economisirea timpului important ce poate fi folosit în vederea dezvoltării afacerii proprii.

Suntem avocați specializați în asigurări auto și recuperăm creanțele service-urilor auto  RCA, CASCO atât pe cale amiabilă cât și judecătorească.

Ca avocați specializați în asigurări auto, acordăm consultanță și asistență juridică societăților de asigurare în acțiunile de regres, îndreptate fie împotriva persoanelor vinovate de producerea accidentului, fie împotriva asigurătorului RCA al conducătorului auto vinovat de producerea accidentului.

Acordăm asistență juridică, negociere și reprezentare în recuperarea daunelor materiale și morale rezultate din accidente auto, malpraxis, asigurări de călătorie, în litigii cu diverse companii de asigurare.

De asemenea, ca avocați specializați în asigurări auto, ne ocupăm și de obținerea despăgubirilor dumneavoastră în cazul în care autoturismul propriu a fost avariat în urma unor evenimente naturale, iar dumneavoastră nu dețineți o poliță CASCO. În aceasta situație, veți fi despăgubit de către autoritatea statului ce poartă responsabilitatea pentru producerea prejudiciului dumneavoastră.

Valorificarea pe cale judecătorească a drepturilor din asigurări, atât prin acțiuni în justiție cu caracter civil, dar și prin constituirea ca parte civila într-un proces penal.

Redactarea cererilor de chemare în judecată și a plângerilor penale se face de către un avocat specializat pe asigurări auto RCA sau CASCO în funcție de situația dumneavoastră.

Dacă autovehiculul dumneavoastră a fost distrus parțial sau total în urma unui eveniment rutier, aveți dreptul de a recupera costurile daunei fie de la asigurătorul RCA, în cazul în care nu vă faceți vinovați de producerea accidentului, fie de la asigurătorul CASCO în cazul în care sunteți vinovați
de accident și dețineți o astfel de asigurare.

× Cum te putem ajuta?