Avocati asigurari auto RCA, CASCO

Suntem avocati specializati in asigurari auto RCA, CASCO iar activitatea de recuperari creante de care ne putem ocupa presupune, in final, costuri zero pentru clientii nostri.

 In acest fel clientii nostri sunt scutiti de toate cheltuielile ce le-ar implica un departament legal. Simultan cu economisirea timpului important ce poate fi folosit in vederea dezvoltarii afacerii propii.

Suntem avocati specializati in asigurari auto si recuperam creantele service-urilor auto  RCA, CASCO atat pe cale amiabila cat si judecatoreasca.

Ca avocati specializati in asigurari auto, acordam consultanta si asistenta juridica societatilor de asigurare in actiunile de regres, indreptate fie impotriva persoanelor vinovate de producerea accidentului. Fie impotriva asiguratorului RCA al conducatorului auto vinovat de producerea accidentului.

Acordam asistenta juridica, negociere si reprezentare in recuperarea daunelor materiale si morale rezultate din accidente auto, malpraxis, asigurari de calatorie. In litigii cu diverse companii de asigurare.

De asemenea, ca avocati specializati in asigurari auto, ne ocupam si de obtinerea despagubirilor dumneavoastra. In cazul in care autoturismul propriu a fost avariat in urma unor evenimente naturale, iar dumneavoastra nu detineti o polita CASCO. In aceasta situatie, veti fi despagubit de catre autoritatea statului ce poarta responsabilitatea pentru producerea prejudiciului dumneavoastra.

Valorificarea pe cale judecatoreasca a drepturilor din asigurari, atat prin actiuni in justitie cu caracter civil. Dar si prin constituirea ca parte civila intr-un proces penal.

Redactarea cererilor de chemare in judecata si a plangerilor penale. Se face de catre un avocat specializat pe asigurari auto RCA sau CASCO in functie de situatia dumneavoastra.

Daca autovehiculul dumneavoastra a fost distrus partial sau total in urma unui eveniment rutier aveti dreptul de a recupera costurile daunei de la asigurator, fie de la asiguratorul RCA, in cazul in care nu va faceti vinovati de producerea accidentului, fie de la asiguratorul CASCO in cazul in care sunteti vinovati de accident si detineti o astfel de asigurare.

× Cum te putem ajuta?